Logo til Novium Eiendom AS i hvit

Vårt fokus som eiendomsutvikler vil alltid være å utvikle gode hjem å bo i – Vi har alltid kunden i fokus og vil strekke oss lang for å sikre fornøyde kunder og fremtidige ambassadører.

Novium Eiendom er en eiendomsutvikler  med hovedfokus på utvikling av små og mellomstore boligprosjekter med god kvalitet i Oslo og Viken. Sammen med vårt søsterselskap og mesterbedrift Novium Entreprenør gjennomfører vi eiendomsprosjekter fra utvikling og regulering, til nøkkelferdig overlevert til kunde. 

Kvalitet i fokus

Alle våre prosjekter gjennomføres med søsterselskapet Novium Entreprenør som totalentreprenør. For å sikre kvalitet i alle leveranser har vi også samarbeid med kvalitetssikrede og dyktige underleverandører, innenfor f.eks grunnarbeider, VVS og elektro. På den måten er vi sikret spesialkompetanse innenfor alle fagområder av byggeprosessen. Erfaring reduserer i tillegg risikoen for feil, og sikrer oss prioritet hos våre ulike samarbeidspartnere. 

Kunden i fokus

Det å være med på å bygge sin egen bolig, er noe ikke alle er heldig nok til å ta del av. Vi er derfor opptatt av at det skal være en glede å skape ditt eget unike hjem, hvor du kan overlate prosjektering til oss – eller selv delta i endringer der hvor det er formålstjenlig.

Vi gjennomfører kun prosjekter som legger opp til høy fleksibilitet for våre kunder, både med tanke på planløsning og andre tekniske tilpasninger. Ønsker du hjelp med detaljprosjekteringen, har vi samarbeid både med interiørarkitekter og stylister, slik at boligen overleveres nøyaktig slik du ønsker – og med full garanti på alle endringer.

Våre prosjektledere følger opp endringer og holder i fremdriften på byggeplass, alt for å sikre at du kan være med på å skape ditt unike hjem.
 
Les mer om vår prosjektstyring under Novium Entreprenør.

Vi søker prosjekter

Har du en eiendom eller tomt du vurderer å selge eller utvikle sammen med en partner, ta kontakt med oss på telefon 23 89 87 84 eller fyll ut skjema, så kontakter vi deg

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.