Samarbeidspartnere

Alle våre prosjekter gjennomføres med søsterselskapet Novium Entreprenør som totalentreprenør, og med kvalitetssikrede og dyktige samarbeidspartnere og underleverandører. Erfaring reduserer i tillegg risikoen for feil, og sikrer oss prioritet.
Under ser du et utvalg av våre beste samarbeidspartnere.

Flexit AS

Flexit er leverandør av løsninger for et bedre inneklima. Flexit er markedsleder innenfor boligventilasjon og sentralstøvsuger og har levert ren og frisk luft til boliger i Norge siden 1974. Flexit er et norskeid firma. Alle produkter er utviklet og testet spesielt for nordisk klima.

Les mer

Futurehome AS

Futurehome er et norsk smarthusselskap som ble stiftet i 2013. Siden den tid har bedriften vokst til over 30 ansatte med kontorer over hele landet og har blitt deleid av Telia/Get. Futurehome leverer smarte løsninger til alle type boliger - enten det er små eksisterende leiligheter eller større nybyggprosjekter. Løsningene installeres av sertifiserte Futurehome-elektrikere og sørger for at man får full kontroll på blant annet lys, varme og sikkerhet i boligen ved hjelp av én App.

Les mer

FLOOR FACTORY OSLO AS

Floor Factory er et gulvkonsept med et stort utvalg av produkter. Her møter du ansatte med lang erfaring i faget og en glødende lidenskap for gulv. Med et nært samarbeid med ParkettPartner AS, tilbyr vi befaring, montering og service av gulv. Vi leverer alt fra parkett, heltregulv, mønsterparkett, laminat, designgulv og alt tilbehør. Velkommen inn for inspirasjon og rådgivning.

Les mer

Bergersen Flis

Bergersen Flis har solgt kvalitetsfliser til det norske prosjektmarkedet i over 30 år. Gjennom kunnskap og produkter bidrar vi til å konstruere moderne, funksjonelle, innovative og bærekraftige bygg sammen med våre samarbeidspartnere. Vi er en kompetansepartner og aktiv rådgiver for dere i prosessen fra beskrivelse og frem til bygget står ferdig. Sammen skaper vi varige verdier i eiendom.

Les mer

SML Lighting AS

SML Lighting AS er en norsk bedrift som leverer belysningsløsninger og produkter til private, bedrifter og offentlige oppdragsgivere. SML designer, utvikler og leverer komplette belysningsløsninger. Løsningene utvikles av egne team, eller sammen med dyktige samarbeidspartnere. På produktsiden representerer SML noen av verdens ledende belysningsleverandører. Bedriften har en lang og solid historie. I 2018 var omsetning på ca. 71 millioner kroner. SML har kontorer i Oslo og Sarpsborg.

Les mer

Intro Interiørarkitekter

Intro er et interiørarkitekt- og designstudio, med 17 års erfaring, som leverer tjenester til næring og privat. Vi tilbyr prosjektering av næringslokaler, butikk, cafe/restaurant, offentlige rom eller privat bolig. Prosjektene spenner fra små til store innen både rehabilitering og nybygg. Våre ansatte er interiørarkitekter, interiørdesignere, retail designer/visual merchandiser og interiørkonsulenter, samt stylister. Prosjektene vi leverer skal begeistre og ha en gjennomtenkt helhet som bidrar til å styrke identitet av et firma eller personlighet i en bolig.

Les mer

Holte AS

Holte er Norges ledende leverandør av programvare til byggebransjen. Med mer enn førti års erfaring og over 50 000 brukere, leverer vi programvare som støtter alle faser av et byggeprosjekt. Programmene er skalerbare og brukes av alt fra enkeltmannsforetak til de største aktørene i bransjen.

Les mer