Våre prosjekter

Her kan du se noen av prosjektene vi har gjennomført/bygget i Novium, eller utført tidligere for andre oppdragsgivere.

Slyngveien 21 og 25

Holmendammen - Slyngveien - 8 innholdsrike boliger med takterrasse, peis og garasje. 143-190m2

3 eneboliger på Lilleaker

3 moderne rammesøkte funkisboliger med 4-5 soverom. Separat inngang til kjeller, og solrike og private uteareal. Salgsstart er estimert til Q3 2020

Åsdalsveien 33

To prosjekterte tremannsboliger over tre plan med
god standard, balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme. Det blir 3-4 soverom, to bad og et moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens.

Kjelsås - Midtoddveien 5

Enebolig i funkisstil sentralt på Kjelsås. Interiørkonsept utarbeidet i samarbeid med Intro Interiørdesign. ca. 257 m2, 5 soverom, 4 bad, treningsrom m.m. Høy standard . Ta kontakt for mer informasjon.

Hoff Terrasse - Skøyen

Totalrehabilitering av leilighet på 84 KVM på Hoff Terrasse i Oslo. Fokuset i rehabiliteringen har vårt å skape en unik bolig ved hjelp av en svært fleksibel og moderne planløsning, tilpasset flere av livets faser. Unikt lysdesign, i samarbeid med SML Lighting. Gode håndverksmessige kvaliteter. Trygg og sikker bolig for nye eier. Finnkode: 143941144

Jar

Arkitekttegnet enebolig med frittstående garasje. Ringmur med plate på mark. Tradisjonelt plassbygget bindingsverk med gitterbjelker i etasjeskille. Sperrekonstruksjon i tak.

Ullern

Arkitekttegnet To- og tremannsbolig over underjordisk parkeringsanlegg. Bygget er oppført i en kombinasjon av lettklinkerelementer og en bindingsverks konstruksjon.

Romerike

Arkitekttegnet enebolig med integrert garasje. Tradisjonelt plassbygget bindingsverk med gitterbjelker i etasjeskille og taksperrer.