Våre prosjekter

Her kan du se noen av prosjektene vi har gjennomført/bygget i Novium, eller utført tidligere for andre oppdragsgivere.

Vesteråsveien 12

I Vesteråsveien 12 er det prosjektert 5 innholdsrike eneboliger med moderne og særpreget arkitektur. Boligene gis et moderne uttrykk med flate tak og store vindusflater. De store, åpne vindusflatene gir en sømløs overgang mellom ute- og inne områdene. Uteplassene blir en integrerte del av boligene, som ved hjelp av en pergola og utvendige levegger gir unike soner som oppleves både lune og intime.

Salgsstart Sommeren 2021

Slyngveien 21 og 25

Holmendammen - Slyngveien - 8 innholdsrike boliger med takterrasse, peis og garasje. 143-190m2

3 eneboliger på Lilleaker

3 moderne rammesøkte funkisboliger med 4-5 soverom. Separat inngang til kjeller, og solrike og private uteareal.

Prosjektet er videresolgt

Åsdalsveien 33

To prosjekterte tremannsboliger over tre plan med
god standard, balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme. Det blir 3-4 soverom, to bad og et moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens.

Kjelsås - Midtoddveien 5

Enebolig i funkisstil sentralt på Kjelsås. Interiørkonsept utarbeidet i samarbeid med Intro Interiørdesign. ca. 257 m2, 5 soverom, 4 bad, treningsrom m.m. Høy standard . Ta kontakt for mer informasjon.

Jar

Arkitekttegnet enebolig med frittstående garasje. Ringmur med plate på mark. Tradisjonelt plassbygget bindingsverk med gitterbjelker i etasjeskille. Sperrekonstruksjon i tak.

Ullern

Arkitekttegnet To- og tremannsbolig over underjordisk parkeringsanlegg. Bygget er oppført i en kombinasjon av lettklinkerelementer og en bindingsverks konstruksjon.

Romerike

Arkitekttegnet enebolig med integrert garasje. Tradisjonelt plassbygget bindingsverk med gitterbjelker i etasjeskille og taksperrer.